Home      Programma      Info & tickets      Partners     
 
 
   

Op datum     Op genre

Circus

Comedy

Dans

Kids

Meetingpoint

Muziek

Performance

   11 Seconds
   A forest of houses
   All Insure, All Unsure
   Art & My Career
   ATOOM
   Hope she was worth it
   Journal 1
   Journal 2
   Onduidelijke Correspondenties
   rain
   T-shirt Conversations
   The Oceanographies Institute

Theater

Woord

© Sanne Delcroix

Hope She Was Worth It
Sien Vanmaele, Jason Dousselaere


Hope She Was Worth It wasemt verbittering uit over een overspelig lief en belooft een afrekening. Deze elektronische muziektrip van een jonge vrouw met een gebroken hart nestelt zich in je ziel. In een poëtisch relaas van gedachtekronkels rekent ze af met haar geliefde die haar bedroog. Een donker podium met zoete woorden en grillige gitaarklanken. In een compositie van haat en liefde en met een haarfijn taalgevoel, zingt zij zich een weg down memory lane.

Hope She Was Worth It is als een gedecomprimeerde, theatrale versie van ‘You Oughtta Know’ van Alanis Morisette: woedend maar kwetsbaar, schurend maar lekker, punk as fuck en veel te snel voorbij. (Theaterkrant ***)
Recensie verder lezen.

Concept, tekst, spel: Sien Vanmaele. Muziek, spel: Jason Dousselaere. Eindregie: Karel Hermans. Lichtontwerp: Mieke den Braber. Productieassistente, decor: Eva Weerts. Coproductie: Jonge Harten, VIA ZUID. Beeld: Sanne Delcroix. Met dank aan: Toneelacademie Maastricht, Theater FroeFroe en Jesse Vandamme.


€ 8 - duur: 40'
Zondag om 14u en 16u,  7  Sint-Amandsberglaan 28A

Tickets verkrijgbaar in het meetingpoint tot 1u voor aanvang van een voorstelling, daarna vanaf 30 min. voor aanvang aan de ingang van de huiskamer mits niet uitverkocht.


 Huiskamers met dit icoon zijn toegankelijk met een rolstoel. Het toilet is er soms niet toegankelijk. Als je minder mobiel bent, gelieve dit bij de reservering door te geven.