Home      Programma      Info & tickets      Partners     
 
 
   

Op datum     Op genre

Circus

Comedy

Dans

Kids

Meetingpoint

Muziek

   Dark Early Morning Night
   Galop, het concert
   Holsen/Cassiers
   Julien Tassin Solo
   K O E S T
   KRANKLAND
   Lady Blaxx
   Latitudes
   Myrddin en Imre De Cauter
   Nele Needs A Holiday
   Pompelmoes
   Trio Indigo
   Vitja Pauwels solo
   Voor Arie
   Will Samson

Performance

Theater

Woord

© Chambrang Photography

K O E S T
Yannick Dumarey, Marc De Maeseneer, kleinVerhaal


De Oostendse bassist Yannick Dumarey recycleerde de uren VHS amateurbeelden die zijn vader tijdens zijn werk op zee draaide. Als een soort van herbeleven van een tijd waarin zijn vader weinig aanwezig was, maakte hij met dit gigantisch archief een visuele partituur.

Samen met baritonsax Marc De Maeseneer liet hij zich dirigeren door de woelige videobeelden en de brommende klanken van de scheepsmotoren en componeerde hij er een beklijvende soundtrack bij, van onguur en woest tot zacht deinend.

De twee muzikanten ontwikkelden deze voorstelling in de kleinVerhaal-studio in O.666, op de Oostendse Oosteroever. Vanuit deze studio hadden ze zicht op de kade waar Yannick een groot deel van zijn jeugd doorbracht en waar zijn vader aan- en afmeerde met sleepboot ‘De Zeehond’.

K O E S T neemt je op sleeptouw voorbij glorie en verval, doorheen de storm en de kalmte vooraf. Voor zij die willen te kaap’ren varen!


€ 7 - duur: 45'
Zaterdag om 15u30 en 17u30,  17  Leffingestraat 227

Uitverkocht

 Huiskamers met dit icoon zijn toegankelijk met een rolstoel. Het toilet is er soms niet toegankelijk. Als je minder mobiel bent, gelieve dit bij de reservering door te geven.